Sastojci za tijesto:
- 60 dag brašna
- 20 dag margarina
- 2 jaja
- 20 dag šećera
- 2 dl vrhnja
- ½ PP
- 1 dl mlijeka
Zamijesiti tijesto i podijeliti na 5 loptica pa razvaljati kore i peći na protvanju okrenutom naopako.
Tamna krema:
- Pola litre mlijeka
- 15 dag šećera
- 4 žlice oštrog brašna
- 50 grama čokolade
- 125 g maslaca
Zakuhati mlijeko (odvojiti 1 dl pa u njega umiješati brašno i šećer) pa umiješati smjesu sa brašnom i kuhati da se zgusne, maknuti sa štednjaka pa ubaciti čokoladu i maslac da se rastope. Krema je kao puding i kore se filaju mlakom kremom.
Žuta krema:
- 600 ml juice od naranče
- 2 pudinga od vanilije
- par kapi arome naranče
Skuhati puding, malo prohladiti i filovati kore, naizmjenično crnu i bijelu kremu.
Glazura:
- 200 g čokolade
- 6 žlica ulja