Ruske kape
Sastojci za biskvit: 8 jaja 13 žlica šećera 3 žlice kakaa 10 žlica brašna 1 prašak za pecivo 5 žlica vode Sastojci za fil: 1/2 litre mlijeka 2 žlice gustina 2 žlice mekog brašna 7 žlica šećera 3 vanilin šećera limunov sok po želji 1 maslac Dekoracija: 100 grama kokosa 100 grama čokolade za kuhanje 3 žlice ulja Priprema: Jaja pjenasto umutiti (ja ne odvajam bjelanjke od žutanjaka već koliko imam jaja, toliko minuta miksam) sa šećerom, lagano dodati vodu, pa špatulom umiješati prosijano brašno, kakao i prašak za pecivo. Peći u velikom protvanju na 180 stupnjeva otprilike 15 minuta. Biskvit ohladiti pa vaditi okruglim kalupom krugove (moji su promjera 4 centimetra). Svaki prerezati na pola, na jednu polovicu namazati malo kreme, poklopiti drugim dijelom biskvita pa okolo namazati kremu i uvaljati u kokos. Za kremu zakuhati 4 dl mlijeka. U preostalih 1 dl mlijeka dobro izmiješati brašno, gustin i šećer da nema grudica. Skuhati gustu kremu (kao puding). Ohladiti. U hladno dodati 250 gr...