Žuto tijesto:
- 150 g brašna
- 75 g maslaca
- 75 g šećera u prahu
- 1 žutanjak
- 1/2 žličice praška za pecivo
- par kapi arome naranče
- ribana korica od naranče
Smeđe tijesto:
- 150 g brašna
- 75 g maslaca
- 75 g šećera u prahu
- 2 žlice kakaa
- 1 žutanjak
Dorada:
- 2-3 žlice kokosa (kokosovo brašno)
- sok ocijeđene naranče
Priprema:
U brašno dodajte prašak za pecivo i izrezan maslac pa povežite sa brašnom. Dodajte šećer u prahu, žutanjak, koricu naranče te aromu naranče. Zamijesite tijesto, zamotajte ga u prozirnu foliju i ostavite u frižideru oko sat vremena.
Za tamno tijesto: Sve sastojke spojite i zamijesite tijesto pa ga također stavite u frižider.
Tamno tijesto razvaljajte na debljinu 1/2cm u obliku pravokutnika. Navlažite sokom od naranče. Svijetlo tijesto oblikujte u valjak i umotajte u tamno tijesto.
Cijelu roladu premažite sokom od naranče i uvaljajte u kokos pa režite ploške debljine pola centimetra. Složite na pleh pokriven pek papirom i pecite u zagrijanoj pećnici na 170 stupnjeva oko 12 min.